Flyttstädning Västerhaninge

Med långvarig erfarenhet inom städbranschen är Fede Clean experter på att leverera flyttstädning av hög kvalitet i Västerhaninge. Genom att anlita oss får du en problemfri och bekväm flytt, vilket ger dig utrymme att sätta fullt fokus ditt nya hem.

Trygghet och Garanti

Äntligen kan du dra nytta av vår kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Västerhaninge med fokus på hög standard. Vid behov av ytterligare åtgärder för att säkra godkännande från hyresvärden eller mäklaren, erbjuder vi dessa kostnadsfritt. Vi är engagerade i att göra din flytt bekymmersfri och säkerställa att din gamla bostad överlämnas i toppskick.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Västerhaninge

Att själv genomföra en flyttstädning kan vara en komplex uppgift för dem som inte är experter, med tanke på de specificerade krav som måste uppfyllas för att få godkänt av hyresvärden eller mäklaren. Det mest påfrestande är när städningen inte blir godkänd och man antingen behöver anlita en professionell firma eller göra om arbetet. Slipp detta besvär från början genom att välja att anlita oss på Fede Clean i Västerhaninge för din flyttstädning. Dessutom inkluderar våra tjänster en garanti för att ytterligare säkerställa din trygghet.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi har satt miljön i fokus och väljer att använda miljövänliga städmedel för att göra vår del för en bättre värld. När du anlitar oss för din flyttstädning får du inte bara en professionell tjänst utan också en extra anledning att värna om miljön och hälsan. 

Vad innebär flyttstädning

Att tänka på flyttstädning blir en central del av förberedelserna inför en utflyttning. En noggrann och omfattande städning som inkluderar alla områden både inuti och utanför bostaden är avgörande för att uppfylla de specifika krav som mäklarsamfundet ställer.

Professionell städfirma

Välj oss som din städfirma för flyttstädning i Västerhaninge och upptäck skillnaden när du befrias från städansvaret. Fokusera på att njuta av ditt nya hem med familjen medan vi tar på oss uppgiften att städa och lämna din gamla bostad i perfekt skick.

Boka flyttstädning i Västerhaninge till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Västerhaninge får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?