Flyttstädning Vaxholm

Fede Clean utmärker sig som den kompetenta städfirman som tar helhetsansvar för din flyttstädning i Vaxholm med skicklighet och professionalism. När du väljer oss tar vi hand om samtliga städaspekter, så att du kan ägna din energi åt själva flytten. Välkommen till en problemfri städservice! 

Trygghet och Garanti

Vår övergripande målsättning är att skapa kundnöjdhet, och därför inkluderar vi kvalitetsgaranti vid varje bokning av flyttstädning i Vaxholm. Genom att erbjuda denna garanti försäkrar vi dig om att vi tar fullt ansvar för städningen. Om något inte uppfyller hyresvärdens eller mäklarens godkännande, vidtar vi åtgärder utan ytterligare kostnad tills dess att det blir fullt godkänt.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Vaxholm

Att själv genomföra flyttstädningen kräver specifik kunskap om de krav som måste uppfyllas för att städningen ska godkännas av hyresvärden eller mäklaren. Om man inte klarar av att utföra städningen på rätt sätt kan man bli tvungen att åtgärda felaktigheter tills det blir godkänt. Låt oss på Fede Clean i Vaxholm hjälpa dig istället, med våra många års erfarenhet inom städbranschen och en garanti som täcker din flyttstädning. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vårt engagemang för att använda miljövänliga medel är av central betydelse, med positiva konsekvenser både för miljön och vår personliga hälsa. Vid flyttstädning i omfamnar vi helhjärtat uppgiften med noggrann omsorg. Vår prioritering sträcker sig bortom det professionella, inkluderande att inte bara leverera en högklassig tjänst, utan även att beakta miljö- och hälsorisker.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är en essentiell del av bostadsflytten, där varje detalj av både interiör och exteriör genomgår en grundlig rengöring för att uppfylla de specifika krav som satts av mäklarsamfundet. 

Professionell städfirma

Genom att välja flyttstädning i Vaxholm frigörs du från bördan av att noggrant städa den bostad som ska överlämnas. Städfirman du väljer tar på sig hela ansvaret och lovar att överlämna bostaden i optimalt skick, vilket sparar din tid och möjliggör en smidig övergång.

Boka flyttstädning i Vaxholm till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Vaxholm får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?