Flyttstädning

Förenkla och förbättra din flytt genom att boka vår flyttstädning. Säkra din bokning för flyttstädningen idag och se till att allt är klart i tid för din kommande flytt!

En fri flytt med flyttstädning utan oro

När du flyttar finns det tillräckligt att tänka på. Med vår flyttstäd kan du stryka en punkt från listan. Vårt proffsiga team ser till att ditt gamla hem lämnas skinande rent för nästa ägare. Du får inte bara en problemfri städning, utan också mer tid och energi att fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt. Med oss minskar din oro, och du kan se fram emot en smidig övergång till ditt nya hem.

flyttstädning för utflytt

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring
Garanti På Städningen
Erfarna Städare

Pålitliga med Expertis inom flyttstädning

När det handlar om städning, kan du lita på vår pålitliga expertis. Vi förstår att en flytt redan kan vara stressig nog, och vårt mål är att göra den processen så smidig som möjligt för dig. Med vår gedigna erfarenhet och expertkunskap inom flyttstädning kan du vara säker på att vi tar hand om varje detalj.

flyttstadning-glad-familj
flyttstädning

Garanti & försäkring

Vi strävar alltid efter att ge dig trygghet, och därför erbjuder vi alltid en 5-dagars garanti på vår tjänst. Det innebär att om något inte skulle godkännas av mäklaren eller hyresvärden, åtgärdar vi det kostnadsfritt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring som skyddar dig i händelse av eventuella olyckor eller skador. Boka din flyttstäd med enkelhet och förtroende!

Mäklarsamfundets riktlinjer

Vi följer noggrant mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att vår städning godkänns och uppfyller mäklarens eller hyresvärdens besiktning. Vi erbjuder upp till 5 dagars garanti på vår flyttstädning. Därför kan du känna dig trygg om att vi kommer åtgärda eventuella brister kostnadsfritt om det skulle behövas.

Alltid nöjda kunder

Våra kunder ger alltid positiva kommentarer när de ser resultatet av vår städning – ett rent och fräscht hem. Denna positiva feedback ger oss trygghet eftersom vi vet att det leder till rekommendationer och fortsatt förtroende från våra kunder.

Helhetslösning för din flytt

Utöver vår flyttstädning erbjuder vi också samarbete med en pålitlig flyttfirma. Med detta komplettärende kan du ta hand om hela flytten utan bekymmer och samtidigt säkerställa att bostaden lämnas helt ren och fräsch. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och krångelfri som möjligt för dig.

Flyttfirma

Vår flyttfirma är här för att ge dig hjälp med både flyttstädning och flytthjälp. Vi har ackumulerat många års erfarenhet inom branschen, och som passionerade yrkespersoner är vi experter på det vi gör och älskar. Vi strävar efter att leverera bästa möjliga service till dig.

Behöver du flyttstädning med omnejd? Bli uppringd redan idag!

Vanliga frågor

Få totalt 10% rabatt när du beställer flyttstädning samt flytthjälp!

Prislista för flyttstädning:

 • 1-20 m² – 1 995 kr
 • 21-40 m² – 2 395 kr
 • 41-60 m² – 2 695 kr
 • 61-80 m² – 2 995 kr
 • 81-100 m² – 3 495 kr
 • 101-120 m² – 3 995 kr
 • 121-140 m² – 4 395 kr
 • 141-160 m² – 4 695 kr
 • 161-180 m² – 4 995 kr
 • 181-200 m² – 5 295 kr
 • 201-230 m² – 5 695 kr
 • 231-250 m² – 5 995 kr

Vid större antal kvm kan du kontakta oss så ger vi en offert på det. Önskar ni även få flytthjälp kan vi ge offert på det med 10% rabatt på hela beloppet.

*Priser efter Rut-avdrag.

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som är utformad för att täcka eventuella incidenter under flyttstädningen. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda trygghet och pålitlighet till våra kunder. Du kan känna dig försäkrad med oss vid din sida.

När du anlitar oss tar vi hand om allt så att du inte behöver bekymra dig om något. Det enda vi ber dig göra är att se till att frysskåpet är avfrostat innan städningen utförs. På så sätt kan vi säkerställa att vi ger dig den bästa möjliga service och resultat.

Vi strävar efter att göra betalningsprocessen så enkel och trygg som möjligt för våra kunder. Efter att vi har utfört städningen skickar vi fakturan till dig antingen via e-post, Kivra eller post. På det sättet kan du betala på det sätt som är mest bekvämt för dig. Vi värdesätter en smidig och transparent betalningshantering.

Absolut! När du beställer flyttstädning får du vår garanti som ger dig möjligheten till en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. Vi strävar efter att leverera en service som överträffar dina förväntningar och om det finns några brister eller områden som behöver åtgärdas, åtgärdar vi dem utan extra kostnad för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. Din tillfredsställelse är vår prioritet.

När du anlitar oss kan du dra fördel av Rut-avdraget, vilket innebär att vi drar av 50% av beloppet när vi fakturerar dig. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att utnyttja upp till 75 000 kr för Rot- och Rut-avdrag.

Här är skillnaderna mellan Rot- och Rut-avdraget:

 • Med Rot-avdraget kan du få upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan omfattas av Rot-avdraget.
 • Med Rut-avdraget kan du få upp till 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan omfattas av Rut-avdraget.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?