Flyttstädning Älta

Fede Clean assisterar dig med flyttstädning i Älta och ger dig en trygghetsgaranti. Med vår hjälp blir din flytt enklare då vi tar hand om städningen och strävar efter att leverera ett perfekt resultat.

Professionell flyttstädning Älta

Många upplever utmaningar med flyttstädning då godkännandet från hyresvärden eller mäklaren är beroende av att städningen uppfyller specifika krav. Därför är det vanligt att söka professionell hjälp från en städfirma i Älta som är specialiserad på flyttstädning. När du väljer Fede Clean kan du vara säker på att din tidigare bostad överlämnas i utmärkt skick, och våra tjänster inkluderar en garanti för att kostnadsfritt åtgärda eventuella fel.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghet och Garanti

För oss är kvalitetsgaranti en avgörande faktor för att skapa en atmosfär av förtroende och trygghet för våra kunder. När du väljer vår flyttstädningstjänst i Älta, kan du vara säker på att vi levererar en högkvalitativ städning, backad av vår garantiförsäkran. Om städningen inte godkänns av hyresvärden eller mäklaren, gör du enkelt anspråk på din garanti och erhåller kostnadsfria åtgärder. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vår inriktning har alltid varit att exklusivt använda städprodukter som är skonsamma mot miljön, och detta för att stödja både vår planet och vår egen hälsa. Många av våra medarbetare delar denna dedikation och den glädje de känner för miljövänliga alternativ återspeglas tydligt i de utomordentliga resultaten av varje utförd flyttstädning i Älta.

Vad innebär flyttstädning

I praktiken innebär flyttstädning en ingående rengöring av bostaden, där varje yta och vrå tas om hand i enlighet med de krav som mäklarsamfundet har satt upp. En detaljerad och väl utförd städning är avgörande för att erhålla godkännande och säkerställa en problemfri övergång.

Lägg till flytthjälp

För att göra det så enkelt som möjligt för dig, erbjuder vi även flytthjälp för att komplettera vårt utbud. Genom att ta hand om både flytten och städningen blir processen smidigare och mer bekväm för dig. Självklart får du ett reducerat paketpris.

Professionell städfirma

När du siktar på en bekymmersfri flytt, överlämna ansvaret för din flyttstädning i Älta till oss. Vi tar fullständigt ansvar för att se till att din gamla bostad är i toppskick. Ge dig själv friheten att fokusera på att njuta av din nya bostad, medan vi tar hand om det mindre roliga.

Nöjda kunder i Älta

Genom att erbjuda flyttstädning i Älta bidrar vi till att våra kunder minskar sin stress vid flyttningen. Vi tar hand om hela städprocessen, vilket avlastar kunden och gör flyttningen enklare.

Boka flyttstädning Älta till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Älta får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?