Flyttstädning Älvsjö

Garantera en professionell flyttstädning i Älvsjö med hjälp av våra kunniga städexperter. Njut av övergången till ditt nya hem tillsammans med din familj och låt de professionella händerna ta hand om det mindre roliga – städningen.

Trygghet och Garanti

Vilken fantastisk möjlighet det är att ha tillgång till kvalitetsgaranti vid bokning av flyttstädning i Älvsjö. Detta syftar till att göra din flyttbekymmersfri och låta dig rikta all din uppmärksamhet mot glädjen av att flytta till ett nytt hem. Vi axlar ansvaret att överlämna ditt hem i absolut toppskick, och garantin gäller tills städningen har godkänts av hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Älvsjö

Få hjälp med din flytt genom att välja oss på Fede Clean i Älvsjö för flyttstädning. Vi tillhandahåller garanti på städningen, vilket ger dig trygghet och möjlighet att få kostnadsfria åtgärder om det skulle vara nödvändigt. Vi ser till att din bostad blir välstädad och uppfyller alla krav för städning vid överlämning till hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi strävar alltid efter att skapa en gynnsam inverkan på miljön vid varje städning genom att använda miljövänliga städmedel. En annan fördel, utöver det positiva miljöbidraget, är att dessa produkter är skonsamma för personer med allergier, vilket gör att starka reaktioner undviks och ger en trygg och hälsosam städupplevelse.

Vad innebär flyttstädning

Den korrekta utförandet av flyttstädning kräver strikt uppfyllande av de krav som mäklarsamfundet har fastställt. Genom att säkra att dessa krav möts, säkerställer man att städningen blir godkänd och väl genomförd.

Professionell städfirma

Våra tjänster för flyttstädning i Älvsjö erbjuder dig fördelen av en smidig och avkopplande flytt. Med våra erfarna städexperter kan du vara säker på att din gamla bostad kommer att vara i toppskick när du lämnar den.

Boka flyttstädning i Älvsjö till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Älvsjö får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?