Flyttstädning Årsta

Anser du att du inte klarar av flyttstädningen? Därför finns vi på Fede Clean som har hjälpt fler kunder att minimera stressen inför sin flytt när de beställer flyttstädning i Årsta.

Professionell flyttstädning i Årsta

Vårt team av experter inom städning är redo att erbjuda dig en professionell flyttstädning i Årsta med kvalitet. När man flyttar behöver allt packas och flyttas till nya hemmet och många hinner inte flyttstäda hela bostaden enligt de kraven som finns. Därför finns vi för att hjälpa dig genom att ta hand om hela städningen utan att du behöver tänka på det. 

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Hos oss bokar du flyttstädning med trygghetsgaranti så att det blir en bekymmersfri bokning. Anledningen till att vi har garanti är eftersom att vi vill att du ska lita på att vi är experter inom städning från en början och låta oss ta hand om hela flyttstädningen.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Få ett proffsigt städ med städmedel som är miljövänliga och svanenmärkta. Genom att välja oss är du med och bidrar till miljön för en mer hållbar värld. För oss är det viktig att alltid försöka smitta det tankesättet om att vår värld är underbar och att det är vårt ansvar att förvara den hållbar.

Flyttstädning till ett bra pris

Flyttstädning är tufft och slitande därför blir det fler och fler som vill anlita en städfirma för det istället. Priset för flyttstädning varierar utifrån hur många kvm din bostad har och vad det är för bostadstyp. Få en skräddarsydd offert av oss genom att kontakta oss.

Din flyttstädning i Årsta

Vi är en städfirma i Årsta som har samlat på sig fler referenser av kunder som har fått hjälp med flyttstädning och blivit mer än nöjda. Du kan bli näst på tur genom att boka tid för flyttstädning eller genom att kontakta oss.

Boka flyttstädning i Årsta till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Årsta får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?