Flyttstädning Bålsta

Fede Clean har gedigen erfarenhet inom städbranschen och är kapabla att tillhandahålla högkvalitativ flyttstädning i Bålsta. Ta hjälp av oss för en smidig och bekymmersfri flytt, vilket ger dig möjligheten att fokusera på ditt nya hem.

Trygghet och Garanti

Nu erbjuder vi äntligen kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Bålsta med vår höga standard. Alla eventuella åtgärder som krävs för att säkerställa godkännande från hyresvärden eller mäklaren ingår kostnadsfritt. Vi garanterar en smidig övergång genom att se till att din gamla bostad överlämnas i utmärkt skick.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Bålsta

Att genomföra en flyttstädning på egen hand kan vara en utmaning om man inte är specialist på området, eftersom det finns specifika krav för att städningen ska bli godkänd av hyresvärden eller mäklaren. Det mest besvärliga är när städningen inte får godkänt och man antingen måste anlita en firma eller utföra arbetet på nytt. Undvik denna potentiella huvudvärk från start genom att välja att anlita oss på Fede Clean i Bålsta för din flyttstädning. Vi erbjuder även garanti på städningen för att ytterligare trygga din upplevelse. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vår inriktning är att aktivt delta i miljöbidraget, vilket återspeglas i vår konsekventa användning av miljövänliga städprodukter för att främja en mer hållbar värld. Nu finns det en ytterligare motivering att välja oss för din flyttstädning, där vår omsorg om miljön och hälsan är central. 

Vad innebär flyttstädning

Innan man genomför en flytt är flyttstädning av yttersta vikt att ta hänsyn till. Det krävs en metodisk och grundlig städning som omfattar både interiör och exteriör för att säkerställa att de standarder som mäklarsamfundet har fastställt uppfylls. 

Professionell städfirma

Ge oss uppdraget att utföra din flyttstädning i Bålsta och upplev lättnaden av att minska ditt ansvar. Njut istället tillsammans med din familj av det nya hemmet medan vi tar hand om städningen och säkerställer att din gamla bostad lämnas ren och fräsch.

Boka flyttstädning i Bålsta till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Bålsta får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?