Flyttstädning Botkyrka

Försäkra dig om att din flyttstädning i Botkyrka blir professionellt utförd av våra städexperter. Upplev glädjen av att flytta in i ditt nya hem tillsammans med din familj och överlämna alla städrelaterade uppgifter i professionella händer.

Trygghet och Garanti

Det är verkligen enastående att få tillgång till kvalitetsgaranti vid bokning av flyttstädning i Botkyrka. Denna möjlighet syftar till att avlasta dig från ansvaret under din flytt och låta dig fokusera helt på glädjen av att byta till ett nytt hem. Vi tar på oss ansvaret att överlämna ditt hem i absolut toppskick när det kommer till städningen. 

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Botkyrka

Låt oss underlätta din flytt genom att ta hand om flyttstädningen åt dig. Hos Fede Clean i Botkyrka är vi redo att hjälpa till och ge dig garanti på städningen, vilket innebär att du kan dra nytta av kostnadsfria åtgärder om det skulle behövas. Vi säkerställer att din bostad blir ren och fräsch, uppfyller alla krav för städning vid överlämning till hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vid varje städning är vår inriktning tydlig – att skapa en positiv påverkan på miljön genom att konsekvent använda miljövänliga städmedel. Vår omsorg om miljön sträcker sig bortom det visuella resultatet och syftar också till att främja en hälsosam och hållbar omgivning.

Vad innebär flyttstädning

En korrekt genomförd flyttstädning är avgörande och involverar att uppfylla de exakta krav som mäklarsamfundet har fastställt. Genom att säkerställa att dessa krav möts, kan man garantera godkännande för städningen.

Professionell städfirma

När du väljer vår flyttstädning i Botkyrka får du fördelen av en lugnare och mer avslappnad flyttupplevelse. Våra städexperter ser till att din gamla bostad blir noggrant rengjord för överlämning. 

Boka flyttstädning i Botkyrka till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Botkyrka får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?