Fönsterputs företag

Önskar du att din arbetsplats ska ha skinande rena glas och fönster som strålar? På Fede Clean är vi specialister på fönsterputs och kan ge din arbetsplats en uppfriskande och inbjudande atmosfär med kristallklara fönster och maximalt ljusinsläpp.

Skinande rena fönster

Vilken underbar känsla det är att komma till en arbetsplats där varje detalj utstrålar renhet och fräschhet. Med fönster som glänser i solskenet, får du inte bara maximalt ljusinsläpp utan även en känsla av klarhet och välmående som inspirerar till produktivitet och trivsel.

skinande fönster

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Fönsterputs för ditt kontor

Med flera års erfarenhet inom fönsterputs har vi förvandlat otaliga företagskontor till strålande miljöer. Genom att rengöra fönstren noggrant återupplivar vi inte bara deras utseende utan skapar också en uppfriskande atmosfär med generöst ljusflöde, vilket förvandlar arbetsutrymmet till en mer inbjudande och produktiv plats för alla.

glasvägg putsning
skräddarsydd fönsterputs kontor

Skräddarsydd fönsterputs för ditt företag

Vi är experter på att anpassa oss efter varje företags unika behov när vi utför fönsterputs. Olika företag kan ha olika krav, och vi är redo att använda vår långa erfarenhet för att säkerställa hög kvalitet i varje utfört arbete, oavsett vad ditt företagskontor behöver.

Varför fönsterputs för ditt företag med oss?

När du väljer oss för att putsa fönstren på ditt kontor kan du lita på att vi har allt som krävs för att leverera hög kvalitet och kundnöjdhet. Detta får du med oss:

  • Skräddarsydd fönsterputs
  • Fast pris utan extra avgifter
  • Erfarna fönsterputsare

Enkelt att komma igång

1. Begär en offert

Fyll i vårt enkla formulär, så kontaktar vi dig för att skapa en skräddarsydd offert som är anpassad efter dina specifika behov och budget.

2. Vi putsar fönstren

När allt är godkänt, säkerställer vi att utföra fönsterputsningen enligt avtal. Dina fönster putsas för att uppnå en strålande glans.

3. Uppföljning

På denna steg gör vi en uppföljning för att säkerställa att ni är nöjda. Om så inte är faller har vi garanti på tjänsten.

Komplett fönsterputsning

När vi utför fönsterputs, tar vi hand om eventuellt damm som uppstår när fönstren öppnas. Vi säkerställer en grundlig rengöring av dina fönster genom att tillhandahålla alla nödvändiga material och medel. Dessutom erbjuder vi även putsning av glasväggar för att ge din arbetsplats en enhetlig och strålande finish.

100% Garanti

Vi erbjuder garanti när du anlitar oss för att putsa dina fönster. Genom att tjänsten har garanti kan du säkerställa att vi åtgärdar allt tills du bli helt nöjd. På det sättet får du mer bekvämlighet när du använder oss som din fönsterputsfirma. Vi är här för att göra dig nöjd med en kvatitets jobb.

Få en offert på skräddarsydd fönsterputs utfört av proffs!

Vanliga frågor

Behöver vi förberedda något?

Ni behöver inte förbereda något alls, men det underlättar vårt arbete om fönstren är lättillgängliga. Vi har med oss all utrustning och material som behövs för att lämna fönstren skinande rena och strålande.

Kan vi ha återkommande fönsterputs?

Absolut! Vi har många kunder som önskar två fönsterputsningar per år, så ordnar vi ett förmånligt avtal för att säkerställa att arbetsplatsen alltid är prydlig. Många av våra kunder väljer även att få sina glasväggar putsade regelbundet för att skapa en ännu trivsammare och harmonisk arbetsmiljö.

Vad händer om något går sönder?

Om något skulle råka gå sönder har vi en ansvarsförsäkring som finns för att ansvara för det. Tanken när du anlitar oss är att du ska vara bekymmerfri och njuta känslan av glänsande fönster på din arbetsplats.

Var utför ni fönsterputs?

Vi utför fönsterputs över hela Stockholm. Klicka här för att se var vi finns och utför våra tjänster. Om ditt kontor ligger i storstockholm kan vi hjälpa dig att göra din arbetsplats trivsam och glänsande. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dig som kund.

Tips för ditt hem

Rengöring av toalett guide

Rengöring av toalett guide

Att hålla toaletten ren är viktigt för att skapa ett fräscht hem. En smutsig toalett kan vara otrevlig och sprida…

När vill du bli uppring?