Fönsterputs

Önskar du få dina fönster skinande och glänsande? Låt våra professionella fönsterputsare ta hand om det åt dig. Boka fönsterputs redan idag och se det skinande resultatet!

Gnistrande och skinande fönster

Upptäck en fantastisk utsiktsupplevelse genom att få dina fönster att glänsa. Fönsterputs utförs av erfarna fönsterputsare. Vi förstår att rena och gnistrande fönster inte bara är vackra att se på, utan de förbättrar också ljusinsläppet och skapar en ljusare och mer inbjudande atmosfär i ditt hem. 

Kontakta oss idag för att boka din fönsterputsning och låt våra erfarna fönsterputsproffs ge dina fönster den uppmärksamhet de förtjänar. Vi ser fram emot att ge dig en klarare vy ut mot världen.

Fönsterputs utfört av kvinna

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

Ingen Bindningstid

Samma Städare

Fönsterputs med kvalité

Vår fönsterputsning erbjuder enastående kvalitet som garanterar kristallklara resultat och överträffar dina förväntningar. Vi är stolta över att erbjuda en professionell service som inte bara ger dig glänsande fönster, utan också skapar en ren och fräsch atmosfär i ditt hem.

Vi har nöjd kundgaranti när du bokar fönsterputs, om det mot förmodan skulle finnas något du inte är helt tillfredsställd med, åtgärdar vi det kostnadsfritt tills du är nöjd.

Ljusa och rena fönster
Städfirma

Erfarna fönsterputsare

Vårt erfarna team av fönsterputsproffs garanterar att dina fönsterrutor blir glasklara och befriade från salt, stänk och smuts, till ett fantastiskt pris. Vi tar hand om både utvändig och invändig putsning av dina fönster. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av det strålande resultatet.

Vi kommer komplett utrustade med alla nödvändiga redskap och material för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt.

Boka fönsterputs

Boka fönsterputs enkelt genom att fylla i formuläret på vår hemsida. Du får en detaljerad offert där du har möjlighet att granska och godkänna offerten i din egen takt. När du har godkänt offerten kommer vi tillsammans överens om en bekväm dag och tid för att våra erfarna fönsterputsare ska komma och göra dina fönster gnistrande rena.

Alltid nöjda kunder

Det ger oss stor glädje att lämna våra kunder med ett leende på läpparna och fullkomligt överraskade av den kristallklara och skinande finishen på deras fönster. Vi är medvetna om att nöjda kunder ofta resulterar i rekommendationer. 

Skinande fönster året runt

Det är en vanlig och högst populär praxis bland våra kunder att regelbundet beställa fönsterputs två gånger om året. Genom att göra detta säkerställer de att deras fönster behåller en skinande renhet året runt. Var med och upplev fördelarna med fönsterputsning själv och kanske blir även du en av dem som uppskattar det vackra skenet i dina fönster året om.

Fönsterputs

Fönsterputs är betydelsefull av flera anledningar. Rengjorda fönster förbättrar utseendet och ljusinsläppet i hemmet, vilket ger en klar utsikt och skapar en trivsam atmosfär. Dessutom förlänger regelbunden putsning fönstrens livslängd och bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö.

Önskar du boka fönsterputs och behöver hjälp? Bli kontaktad direkt !

Vanliga frågor

Det rekommenderas att putsa fönster åtminstone två gånger om året för att behålla deras renhet och glans. Många väljer att göra det på våren och hösten, men frekvensen kan variera beroende på omgivande faktorer som väder och plats.

Våren och hösten är vanligtvis de bästa tidpunkterna eftersom vädret är mildare och du kan undvika extrem värme eller kyla som kan påverka rengöringsprocessen och resultatet.

Kostnaden för fönsterputsning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive region, antal fönster, svårighetsgraden att nå dem, fönstrens skick och om du anlitar en professionell fönsterputsare eller gör det själv. Här är några faktorer som kan påverka kostnaden:

Antal fönster: Ju fler fönster du har, desto mer kan det påverka kostnaden. Större hus eller kommersiella fastigheter med många fönster kommer vanligtvis att vara dyrare att putsa än mindre bostäder.

Fönstrens skick: Om fönstren är särskilt smutsiga, fläckiga eller har fastbränd smuts kan det kräva mer arbete och tid, vilket kan påverka kostnaden.

Fönstertyp: Olika typer av fönster kan vara mer komplexa att putsa än andra. Till exempel kan fönster med rutor som kan vikas inåt eller utåt kräva mer tid och noggrannhet.

Svåråtkomliga platser: Fönster som är svåra att nå, som höga fönster eller fönster på övervåningar, kan öka arbetsinsatsen och därmed kostnaden.

Anlitad professionell eller DIY: Att anlita en professionell fönsterputsare kan vara dyrare än att göra det själv. Priserna kan variera beroende på företagets rykte, erfarenhet och region.

Lokalitet: Kostnaderna varierar beroende på var du bor. Priserna i städer eller områden med höga levnadskostnader tenderar att vara högre än i mindre städer eller lantliga områden.

Frekvens: Om du väljer att anlita en professionell fönsterputsare för regelbunden underhållsputsning kan vissa företag erbjuda rabatter jämfört med en enstaka städtjänst.

Estetiskt tilltalande: Rena fönster förbättrar utseendet och ger mer naturligt ljus.

Klar utsikt: Tydlig utsikt och panorama genom rena fönster.

Höjer fastighetens värde: Ökar attraktiviteten och värdet vid en försäljning.

Bättre ljus: Mer naturligt ljus ger en ljusare och mer välkomnande inomhusmiljö.

Skadeförebyggande: Tidig upptäckt av skador och problem.

Renare inomhusluft: Håller föroreningar borta och förbättrar luftkvaliteten.

Energieffektivitet: Rena fönster isolerar bättre och sparar energi.

Längre livslängd: Förlänger livslängden genom regelbunden rengöring.

Positivt humör: Påverkar humöret och gör utrymmet mer inbjudande.

Förbättrar fasaden: Ger ett positivt intryck på utsidan av byggnaden.

När vill du bli uppring?