Hemstädning Stockholm

Vill du också komma till ett skinande rent hem? Hos Fede Clean ser vi till att ditt hem hålls i toppskick med glänsande ytor. Prova vår tjänst hemstädning Stockholm för endast 149 kr/timme utan bindningstider.

Hemstädning Stockholm utan bindningstid

När du väljer hemstädning Stockholm hos oss kan du göra det utan bekymmer, eftersom vi inte kräver någon bindningstid för våra tjänster. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd och trygg, vilket är anledningen till att vi inte binder upp våra kunder. Du kan fortsätta med oss endast om du är nöjd med resultatet.

Personal för hemstädning stockholm

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Skinande och hälsosamt hemmiljö

Ge ditt hem en skinande renhet och skapa en hälsosam miljö med frisk luft utan damm. Ett rent och fräscht hem ger energi, förbättrar välmåendet och skapar trivsel. Låt oss ta hand om regelbunden hemstädning för att bevara ditt hem i toppskick.

skinande kontor med städning
skräddarsydd kontorsstädning

Garanti & Försäkring

Du kan vara trygg och säker med vår städtjänst eftersom vi erbjuder garanti och en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador eller förluster. Nu kan du få städhjälp i Stockholm utan oro för att något ska gå fel. Boka provstädning och känn lyxen av ett rent och fräsch hem!

Varför hemstädning med oss?

Att välja rätt städfirma i Stockholm för regelbunden hemstädning kan vara svårt. Vi har fler nöjda kunder som trivs med vår personal och även med vår flexibilitet då vi underlättar mer än att komplicera. Nedan kan du läsa varför vi är det bästa valet för dig:

  • Du får en egen kontaktperson.
  • Fasta och anpassade rutiner.
  • Alltid samma städpersonal.
  • Ingen bindingstid för regelbunden hemstädning

Enkelt att komma igång

1. Begär en offert

Fyll i vårt enkla formulär, så kontaktar vi dig för att skapa en skräddarsydd offert som är anpassad efter dina specifika behov och budget.

2. Vi provstädar

Vi inleder med en provstädning för att visa vår kompetens. Detta ger oss möjlighet att anpassa städningen efter dina önskemål.

3. Avstämning & planering

Efter provstädningen stämmer vi av för att säkerställa nöjdhet och planerar för regelbunden städning för en trivsam arbetsmiljö.

Skräddarsydd hemstädning

Få en skräddarsydd hemstädning anpassad efter dina hemmaspecifika behov och uppnå det bästa resultatet med vår tjänst, som får ditt hem att glänsa med skinande ytor. Här kan du läsa om vad som ingår i vår hemstädning och se vilka områden vi tar hand om när vi städar ditt hem.

Städfirma i Stockholm

Vi är en städfirma som älskar det vi gör, speciellt att underlätta våra kunders vardagar med en skinande omgivning. Efter mer än fler års erfarenhet inom städbranschen kan vi leverera endast resultat och kvalité. Vi är en städfirma i Stockholm som har lyckats få fler nöjda kunder som anlitar oss för regelbunden städhjälp i Stockholm år efter år.  

Prova hemstädning för endast 149 kr/tim utan någon bindingstid!

Vanliga frågor

Vad kostar hemstädning?

Behöver du hjälp med städning i ditt hem och undrar vad hemstädning kostar? Priset för städhjälp i Stockholm varierar på grund av olika faktorer som får priset att se olika ut. När du vill veta priset på hemstädning bör du tänka på följande: Hur ofta städningen behövs, hur stor ytan är som ska städas och om det finns husdjur i hemmet.

Finns det bindningstid?

Nej, vi har inga bindningstider då vi endast önskar ha nöjda kunder som själva väljer oss som sin städfirma månad efter månad. Det vi har är endast en uppsägningstid på 2 veckor och detta för att täcka städarens lucka som kommer finnas på sin schema med ett nytt hus.

Hur fungerar hemstädning Stockholm?

När du använder vår tjänst hemstädning Stockholm ser vi till att ditt hem hålls rent regelbundet. Du väljer städfrekvensen, och vi ser till att du får samma städare varje gång som underhåller ditt hem i toppskick. Med vår hjälp kan du känna dig trygg och nöjd i ditt rena hem.

Utför ni fler tjänster?

Ja, vi utför fler tjänster inom städning som flyttstädning, storstädning och fönsterputs. Du kan när som helst under året beställa våra extra tjänster. Har du redan återkommande hemstädning kan du även lägga till ugnsrengöring, strykning, byte av lakan eller sängbäddning.

Utför ni endast hemstädning i Stockholm?

Vi på Fede Clean erbjuder städtjänster i hela Storstockholm och Södertälje. Här har vi en lista på områden där vi  finns och utför hemstädning. Vi befinner oss i en utvecklingsfas och kommer att göra vårt bästa för att även erbjuda städning i andra städer, på det sättet hjälpa ännu fler familjer att underlätta sin vardag.

Vad ingår i hemstädning?

I vår hemstädning ingår rengöring från golvet upp till 1,8 meter (där det är möjligt) och allt utvändigt. Du kan lita på att vi avlägsnar allt damm och smuts, och lämnar ditt hem skinande rent. För att se detaljer om vad som ingår i hemstädningen, klicka på den understrukna texten.

Kan man avboka eller omboka?

Ja, absolut! Du kan avboka eller omboka utan extra kostnader senast 24 timmar innan städningen. Du kan göra det genom att kontakta din kontaktperson eller kontakta vår kundservice.

Tips för ditt hem

Rengöring av toalett guide

Rengöring av toalett guide

Att hålla toaletten ren är viktigt för att skapa ett fräscht hem. En smutsig toalett kan vara otrevlig och sprida…

När vill du bli uppring?