Prova hemstädning för endast 149 kr/tim!

Upplev den oöverträffade tjänsten hemstädning från oss som får ditt hem att stråla av renhet. Boka provstädning utan bindningstid redan idag!

Svanenmärkt Företag

För en bättre värld samt hälsosammare klimat använder vi miljövänliga produkter samt material.

Kvalificerad Personal

Alla personal är erfarna och gått igenom en lång urvalsprocess. Din säkerhet är vår prioritet.

En skinande omgivning med hemstädning

Skydda din familjs hälsa och skapa en harmonisk inomhusmiljö genom att prova vår professionella hemstädning. Vi förstår vikten av ett rent och fräscht hem för både välbefinnandet och trivseln. Med våra skickliga städexperter kan du vara säker på att resultatet kommer att överträffa dina förväntningar. Upplev den befriande känslan av ett skinande rent hem samtidigt som du minskar risken för allergener och smittämnen. 

hemstädning städning

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

Ingen Bindningstid

Samma Städare

Prioritera det viktigaste i livet med hemstädning

Frigör värdefull tid för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner genom vår återkommande städhjälp. Vi tar hand om de tråkiga och tidskrävande städuppgifterna åt dig, så att du kan njuta av livets glädjeämnen utan bekymmer. Med vår professionella hemstädning kan du slappna av och fokusera på att skapa fler fantastiska ögonblick. Ge dig själv förmånen av ett välskött hem och mer tid att ägna åt det som betyder mest. Prova vår hemstädning tjänst idag!

Hemstädning pris
Städfirma

En städfirma med ett familjekoncept

Vår städfirma är djupt engagerad i att värdera både vår personal och våra kunder. Vi förstår att en glad och nöjd personal är nyckeln till att erbjuda våra kunder skinande rena hem. Därför arbetar vi aktivt med att skapa en positiv arbetsmiljö och uppmuntra våra medarbetare till att trivas och växa i sina roller. Genom att stötta och lyssna på vårt team kan vi säkerställa att de utför sitt arbete med passion och omsorg. Med oss som din städfirma kan du vara säker på att ditt hem kommer att glänsa.

Kom igång med Hemstädning

Inled din städresa med vår professionella hemstädning och upplev den påtagliga skillnaden. Därefter kan du besluta om du vill fortsätta njuta av vårt regelbundna städsupport. Vi skräddarsyr varje steg enligt dina specifika önskemål. Vår hemstädningstjänst är helt flexibel – både före och efter provstädningen finns ingen bindningstid. Så du kan välja friheten att vara obunden.

Alltid nöjda kunder

Vårt rykte sprider sig då allt fler kunder blir nöjda med vår fantastiska hemstädning tjänst. Rekommendationerna strömmar in och vi är glada över att kunna hjälpa familjer varje dag att få sina hem att stråla av renhet.

Ingen bindningstid

Vi vill endast ha nöjda kunder som längtar efter att få sitt hem skinande rent. Därför har vi ingen bindningstid på vår hemstädning. Så varje gång vi städar kämpar vi med samma entusiasm för att se till att du blir nöjd. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi strävar efter att leverera en städning som överträffar dina förväntningar.

Lysande städfirma

Vi är en lysande städfirma i Stockholm som sprider vår briljans bland familjers hem. Med vår hjälp får ditt hem mer liv, rena och glänsande ytor samt en fräsch inomhusmiljö som skapar trivsel. Vi är redo att ge ditt hem den omsorg det förtjänar och låta det stråla i all sin prakt.

Önskar du prova hemstädning och behöver hjälp med bokningen?

Vanliga frågor

Att boka en provstädning kostar endast 189 kr/tim efter Rut-avdrag. Om du blir nöjd och vill ha återkommande städning anpassar vi priset baserat på frekvensen av städningen du önskar. Kontakta oss för att få en skräddarsydd prisuppgift som passar dina behov.

Hemstädning Stockholm pris:

  • Varje vecka – 199 kr/tim
  • Varannan vecka – 209 kr/tim
  • Var 3:e vecka – 219 kr/tim

*Priserna är efter Rut-avdrag.

Ja, du får alltid samma städpersonal som städar ditt hem. 

Om personalen blir sjuk frågar vi alltid om vi kan skicka kollegan eller så bokar vi ny städ.

Vi strävar efter att du som kund ska vara nöjd med vår hemstädning, och därför har vi ingen bindningstid. Vi vill att du ska känna dig fri att säga upp tjänsten så snart du blir missnöjd.

Om du önskar boka en provstädning kan du enkelt klicka här och kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att ge ditt hem den omsorg det förtjänar.

Ni behöver ha dammsugare, moppstativ med skaft, hink vanliga städmedel som man brukar ha hemma. (Vi skickar information om detta vid bokning)

Ni har valet att vara hemma eller inte under städningen, det är upp till er. För att säkerställa en smidig process behöver ni bara se till att vår personal får tillträde till er bostad.

Om ni väljer att inte vara hemma under städningen kan vi meddela er 30 minuter innan arbetet är klart. Om ni önskar det, kan vi även låsa dörren och lägga nyckeln i brevlådan för er bekvämlighet. Er trygghet och komfort är viktiga för oss.

Vi inleder med en provstädning för att bedöma tidsåtgången för återkommande städning och för att ge dig en känsla av hur det är att ha ett fräscht och rent hem av proffs.

Efter den första städningen kontaktar vi dig för att höra hur nöjd du är med det strålande resultatet. Vi skapar sedan ett skräddarsytt upplägg som passar just ditt hem. Om du godkänner upplägget kan vi börja med regelbunden städning för att hålla ditt hem skinande rent.

När du anlitar oss kan du dra nytta av Rut-avdraget, vilket innebär att vi drar av 50% av beloppet vid faktureringen. Priserna som anges på vår hemsida är oftast redan inklusive Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för både Rot- och Rut-tjänster.

Här är skillnaderna mellan Rot- och Rut-avdraget:

  • Rot-avdraget ger dig en 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan omfattas av Rot-avdraget.
  • Rut-avdraget ger dig en 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan omfattas av Rut-avdraget.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?