Integritetspolicy

 

Vi på Fede Clean (Fede Team AB) värnar över din personliga integritet och kommer att skydda dina personuppgifter på bästa sätt genom att följa de dataskyddsregler som finns. På följande text kommer det att stå hur det är vi behandlar dina personuppgifter på bästa sätt.

 

Betydelse av personuppgifter och behandling av personuppgifter:

Det vi menar med personuppgifter är all slags information som indirekt eller direkt kopplas till en fysisk person. Exempel på personuppgifter är det information som registreras på vår system när du bokar en tjänst, begär att bli kontakta eller begär en offert. Dessa information som registreras i vår system är namn, adress, telefonnummer, e-post etc. Indirekt information kan vara IP nummer osv. 

Det som betyder för oss behandling av personuppgifter är det som sker med personuppgifterna när de väl är i vår system. De vanligaste typ av behandling är registrering, insamling, organisering, strukturering, lagring, bearbetning, överföring och radering.

 

Ansvariga för all personuppgifter:

Fede Team

Organisationsnummer 559318-7817

Telefon: 08-414 000 97

E-post: hello@fedeclean.se

 

Vad för uppgifter samlar vi in?

Fede Clean samlar in alla uppgifter som anges när du fyller i ett formulär på vår webbplats eller när du integrerar med oss när du är på vår webbplats.

 

Vi samlar in:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-post
  • IP nummer

Det vi samlar in är all data som automatiskt registrerar i vår system som IP-adress, språkinställningar etc och information som fyller i vår formulär på vår webbplats som är fedeclean.se.

 

Vad använder vi de personuppgifter till?

  • Hantera din förfrågan
  • Erbjuda offerter
  • Kontakt dig via e-post, telefonnummer eller sms
  • Följa bokföringslagen
  • För att kunna förbättra vår webbsida 
  • För att kunna marknadsföra oss 

 

Begäran om ändring eller radering av personuppgifter: 

Kunden har rätt att begära omedelbar radering eller ändring av sina personuppgifter som finns lagrad hos Fede Clean (Fede Team AB).

 

Hur lång tid sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar inte dina personuppgifter mer än det tiden som är tillåtet enligt lämplig lag eller myndighetsbeslut. Personuppgifter lagras och behandlas i Fede Cleans system. Du är alltid välkommen att begära radering av dina personuppgifter.

 

Cookies

Fede Clean (Fede Team AB) använder cookies för att förbättra din kundupplevelse och leverera relevant information och erbjudanden. Vi använder dem för ändamål som retargeting och analys i Google Analytics. Genom cookies kan vi också känna igen om du tidigare besökt vår webbplats och vilka sidor du har besökt. En cookie är en liten textfil som skickas från en webbplats och sparas lokalt på din enhet. Du kan konfigurera din webbläsare så att du får ett meddelande innan en webbplats skickar en cookie till din enhet. Därefter kan du välja att acceptera eller neka cookien. Du har även möjlighet att avvisa alla cookies om så önskas. Eftersom webbläsare kan skilja sig åt rekommenderas det att du använder hjälpmenyn i din webbläsare för att hitta dessa inställningar.

När vill du bli uppring?