Kontorsstädning

Med kontorsstädning förbättrar du arbetsplatsens trivsel både för medarbetare och kunder genom att skapa en ren och fräsch miljö med väl underhållna ytor. Ljusa och rena omgivningar ger energi och skapar en känsla av ordning och effektivitet. 

Kontorsstädning utan bindningstid

När du anlitar oss för kontorsstädning finns det inget bindningstid, anledningen till detta är eftersom vårt mål är att hålla er nöjda vid varje städtillfälle. Vi fokuserar bara på nöjda kunder och att skapa långa och hållbara relationer där kundnöjdhet är kärnan.

kontorsstädning utfört av kvinna

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Håll din arbetsplats skinande

När du anlitar säkerställer du att din arbetsplats håller sig skinande rent. Vi ser till att alla ytor glänser och att allt är där det ska för att skapa trivsel bland medarbetare och besökare. Det sägs att en ren och fräsch arbetsplats får alla att känna sig mer fokuserad och motiverad för arbetet vilket ökar företagets lönsamhet.

skinande kontor med städning
skräddarsydd kontorsstädning

Skräddarsydd kontorsstädning

Vi ser alltid till att kunden får en skräddarsydd städning ur sina egna behov och budget. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss eller att begär om en offert då vi tar kontakt med dig och så kan vi på det sättet börja förstå de behov ni har som företag i ert arbetsplats.

Varför kontorsstädning med oss?

Efter att vi har städat hos fler företag och förstått deras behov samt fått erfarenheten av att sköta företagets kontorsstädning har vi utvecklat oss och vår metoder för att främja effektivitet och kundnöjdhet. Det här är varför man ska välja som för kontorsstädning:

  • Egen kontaktperson
  • Fasta och trygga rutiner
  • Alltid samma städpersonal
  • Ingen bindingstid för kontorsstäd

Enkelt att komma igång

1. Begär en offert

Fyll i vårt enkla formulär, så kontaktar vi dig för att skapa en skräddarsydd offert som är anpassad efter dina specifika behov och budget.

2. Vi provstädar

Vi inleder med en provstädning för att visa vår kompetens. Detta ger oss möjlighet att anpassa städningen efter dina önskemål.

3. Avstämning & planering

Efter provstädningen stämmer vi av för att säkerställa nöjdhet och planerar för regelbunden städning för en trivsam arbetsmiljö.

Komplett kontorsstädning

När du väljer oss för kontorsstädning, garanterar vi en komplett service som underlättar er arbetsdag. Vi tar hand om allt från början till slut: städning, återställande av ordning, påfyllning av förnödenheter som tvål och papper i kök och toaletter. Vårt mål är att skapa en lättnad och göra era dagar på arbetsplatsen så enkla som möjligt för dig och dina kollegor. Du kan alltid anpassa städningen ur era behov och önskemål.

Regelbunden kontorsstädning

Ge dig själv och dina medarbetare förmånen att arbeta i en fräsch och organiserad arbetsmiljö. Vi garanterar att detta inte bara ger motivation utan också bidrar till välbefinnandet. Låt oss ta hand om städningen, vår expertisområde, så att ni kan fokusera på att stärka er verksamhet utan att behöva bekymra er över röran. Vi ser till att det alltid är skinande rent och fräscht för er. Vi står till er tjänst med glädje.

Få en offert på skräddarsydd kontorsstädning utfört av proffs!

Vanliga frågor

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för kontorsstädning kan variera betydligt, och påverkas av flera faktorer såsom frekvensen av städning, storleken på det område som ska städas, samt kundens specifika behov och önskemål. För att få en exakt prisuppgift är du välkommen att kontakta oss. Vi går igenom dina behov tillsammans och erbjuder en skräddarsydd lösning.

Är det bindnings- eller uppsägningstid?

Vi behöver inte att du binder dig till ett långt avtal hos oss. Om du av någon anledning vill avsluta vår tjänst, så är uppsägningstiden bara en månad. Vi tror inte på att tvinga kunder att stanna hos oss om de inte är nöjda. Istället lägger vi fokus på att göra dig nöjd varje gång vi städar hos dig.

Vad händer om något går sönder?

Om vår personal skulle av misstag ha sönder något, kan du vara trygg med att vi tar fullt ansvar och återställer det utan problem. Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker sådana situationer. Det är av yttersta vikt för oss att våra kunder känner sig trygga med vårt företag. Njut av en ren arbetsplats utan oro för olyckor.

Var utför ni kontorsstädning?

Vi utför kontorsstädning över hela Stockholm. Klicka här för att se var vi finns och utför våra tjänster. Om ditt kontor ligger i storstockholm kan vi hjälpa dig att göra din arbetsplats fräsch och trivsam. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dig som kund.

Tips för ditt hem

Rengöring av toalett guide

Rengöring av toalett guide

Att hålla toaletten ren är viktigt för att skapa ett fräscht hem. En smutsig toalett kan vara otrevlig och sprida…

När vill du bli uppring?