Storstädning Med Kvalité

Få bort all damm damm från ditt hem och få den skinande rent med hjälp av våra experter inom storstädning.

Ett rent och frisk hem

När vi utför en omfattande städning i ditt hem, ser vi till att noggrant rengöra allt från golv till tak utvändigt. Genom denna djuprengöring tar vi bort allt damm som samlats på platser som vanligtvis är svåråtkomliga och därför inte får den uppmärksamhet de behöver. Med vår storstädning säkerställer vi att ditt hem blir fräscht och befriat från damm och partiklar som annars ansamlas vecka efter vecka, vilket även bidrar till en bättre luftkvalitet och en hälsosammare miljö för dig och din familj.

Resultatet av en storstädning

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Dags för storstädning

En storstädning är avgörande eftersom den utförs 1-2 gånger per år för att effektivt avlägsna ackumulerat damm och smuts, vilket återställer fräschheten i ditt hem på djupet. Unna dig och din familj den lyxen att åtnjuta skinande ytor och en frisk inomhusmiljö. Detta bidrar till förbättringar i ditt liv genom:

  • Minskad risk för allergier
  • Ett friskare hem
  • Enklare underhåll av renheten i hemmet
  •  
flyttstadning-glad-familj
glad familj av storstäd

Försäkring & Garanti

Under städningens gång finns alltid en ansvarsförsäkring tillgänglig för att ta ansvar om olyckan skulle vara framme. Dessutom erbjuder vi en garanti på vår storstädning för att du ska kunna njuta av det slutliga resultatet utan oro för eventuella brister. Du kan lita på oss att vi kommer att dra nytta av våra års erfarenhet inom branschen för att lämna ditt hem skinande rent med fläckfria ytor.

Vad ingår i en Storstädning?

Det som ingår i en storstädning är en mer grundligare städning än hemstädning och det städas på allrum, kök, badrum och vardagsrum. För att se mer detaljerad vad som ingår i storstädning du läsa mer här storstädning checklista.

100% nöjda kunder

Att ha nöjda kunder efter varje städning är ett resultat av den höga kvalitet som vi, tillsammans med vårt team på Fede Clean, levererar med glädje.

Boka Storstädning till ett konkurrenskraftig pris som utförs av proffs !

Tips för ditt hem

Rengöring av toalett guide

Rengöring av toalett guide

Att hålla toaletten ren är viktigt för att skapa ett fräscht hem. En smutsig toalett kan vara otrevlig och sprida…

När vill du bli uppring?