Trappstädning

Behöver trapphuset städas? Vi hjälper gärna med trappstädning och anpassar det utifrån de behov som finns. Med många års erfarenhet inom städbranschen kan vi erbjuda ren kvalité.

Trappstädning utan bindningstid

När du väljer oss för trappstädning, är vår främsta prioritet att se till att du som kund är nöjd. Vi sätter kundnöjdhet framför bindningstider och liknande. Hos oss finns inga bindningstider eftersom vi värderar långsiktiga och hållbara kundrelationer högt. Detta innebär att vi alltid strävar efter att leverera hög kvalitet, vilket i sin tur resulterar i nöjda kunder som gärna fortsätter samarbeta med oss.

trappstädning utan bindningstid

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Håll din trappuppgång skinande

Genom att du anlitar oss ser vi till att hålla din trappuppgång och entré helt rent och fräscht. Det har visat sig att en ren trappuppgång får grannar och deras besökare att må bättre och trivas, framför allt det främjar välmående. Låt oss förenkla era vardagar med rena ytor.

kvinna utför trappstädning
Skräddarsydd trappstädning

Skräddarsydd trappstädning

Alla trapphus är unika och det förstår vi, därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda skräddarsydd trappstädning och bästa tänkbara service. Vi anpassar vårt schema efter de specifika behoven på plats. Begär en kostnadsfri offert idag och få ett skräddarsytt förslag anpassat efter just era önskemål och behov.

Varför trappstädning med oss?

Efter alla år av erfarenhet med trappstädning har vi förstått vilka faktorer som kan vara avgörande för att ge våra kunder de bästa förutsättningarna. Därför har vi vidareutvecklat vår kundservice och lagt till följande:

  • Egen kontaktperson
  • Fasta och trygga rutiner
  • Alltid samma städpersonal
  • Ingen bindningstid för trappstädning

Enkelt att komma igång

1. Begär en offert

Fyll i vårt enkla formulär, så kontaktar vi dig för att skapa en skräddarsydd offert som är anpassad efter dina specifika behov och budget.

2. Vi provstädar

Vi inleder med en provstädning för att visa vår kompetens. Detta ger oss möjlighet att anpassa städningen efter dina önskemål.

3. Avstämning & planering

Efter provstädningen stämmer vi av för att säkerställa nöjdhet och planerar för regelbunden städning för en trivsam miljö.

Komplett trappstädning

Vi erbjuder en helhetslösning för trappstädning, där vi tar hand om alla uppgifter för att hålla fastigheten ren och välunderhållen. Det inkluderar städning, fönsterputs, golvvård och storstädning. Dessa tjänster kan planeras in vid olika tillfällen under året, beroende på behov. Genom att erbjuda en komplett service för fastigheten gör vi underhållet mycket smidigare.

Regelbunden trappstädning

Genom att städa trapporna regelbundet ser vi till att entrén, trappuppgången, hissen och alla andra utrymmen förblir rena och fräscha. Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och är flexibla nog att lägga till extra service för att hålla fastigheten i toppskick. Ge alla boende i fastigheten ren och fräsch vardag med vår hjälp.

Få en offert på skräddarsydd trappstädning utfört av proffs!

Vanliga frågor

Vad kostar trappstädning?

Priset för trappstädning varierar beroende på frekvensen av städningen och vilket typ av avtal vi har. Du är varmt välkommen att kontakta oss eller fylla i vår offert formulär så kontaktar vi dig för en skräddarsydd offert. Få en kostnadsfri offert utav oss redan idag.

Är det bindnings- eller uppsägningstid?

När du ingår avtal med oss för regelbunden trappstädning, finns inga bindningstider. Det är för att vi strävar efter att göra er helt nöjda vid varje städning, så att ni väljer att fortsätta samarbeta med oss och på så vis skapa en hållbar och långsiktig kundrelation.

Har ni garanti & försäkring?

Vi sätter kundens trygghet och nöjdhet i första rummet. Därför har vi en ansvarsförsäkring som täcker alla olyckshändelser. Dessutom erbjuder vi en städgaranti som innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella brister om det skulle uppstå något missnöje.

Var utför ni trappstädning?

Vi utför trappstädning över hela Stockholm. Klicka här för att se var vi finns och utför städning. Om du är i Storstockholm, hjälper vi dig med glädje att hålla din fastighet fin och ren. Vi strävar efter att erbjuda de bästa villkoren för ett långsiktigt och hållbart samarbete.

Tips för ditt hem

Rengöring av toalett guide

Rengöring av toalett guide

Att hålla toaletten ren är viktigt för att skapa ett fräscht hem. En smutsig toalett kan vara otrevlig och sprida…

När vill du bli uppring?